Шнурове, ръкави

АВКОПАК 1600/ 1600 AR avkopack600

Технически характеристики

Усукан шнур от керамични влакна с висока температуроустойчивост. За повишаване на температурната издръжливост и устойчивост на продукта се предлага армиран със стоманена нишка. Предназначен за уплътняване на врати, люкове, капаци на пещи, котли и др.


АВКОПАК 1601 finicord_c

Технически характеристики

Шнур изработен със силикатна вложка и оплетка от високотемпературни стъклени влакна. Лек и икономичен вариант за термоизолиране на тръбопроводи и тръбни системи. Специалната вложка гарантира отлични топлоизолационни свойства


Силикатни тапи

silikatni-tapi

Технически харектеристики

Продукт, разработен от фирма АВКО АД за изолиране на увредени участъци от тръбната система на топлообменници предимно в енергетиката.


АВКОПАК 1602/1602 AR avkopack603

Технически характеристики

Технически характеристики AR

Диагонално изплетена набивка от високо температуроустойчива керамична прежда. Набивката е предназначена за статично уплътнение на капаци, врати, люкове и др при екстремно високи температури до 980 оС . Набивката може да бъде армирана с инконелни нишки (1602 AR), което повишава здравината и запазването на целостта и при температури 1200 С. Продуктът е с по-висока плътност и надеждност в сравнение с усуканите шнурове.


АВКОПАК 1502 avkopack505

Технически характеристики

Диагонално изплетена набивка от специално обработена Е-стъклена прежда. Стъклените влакана са предварително омекотени и обемирани за получаване на мек продукт с отлични уплътнителни свойства. Предназначена за статично уплътнение на врати, люкове и др до 550 С


Еластичен стъклен шнур ФИНИКОРД

finicord

Технически характеристики

Еластичен стъклен шнур – авангарден уплътнителен продукт, изплетен от мека, обемирана Е - стъклена прежда за статични и динамични приложения. Гъвкав продукт, лесно приемащ формата на уплътняваната повърхност. Предназначение основно за врати на камини, печки, промишлени бойлери и др. Предлага се в бял и черен цвят.


Термоизолационни ръкави или чорапи

avkopack506

Термоизолационни ръкави, произведени от мека Е-стъклена прежда или керамична прежда. Предназначени са за топлозащита на кабели, маркучи, тръби изложени на висока температура.

Технически характеристики